Полузащитникът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев  бе награден за футболист №1

...
Полузащитникът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев  бе награден за футболист №1
Коментари Харесай

Ивайло Чочев: Не се чувствам като най-добрият

Полузащитникът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев  бе награден за футболист №1 за месец август през днешния ден. Личното достижение идва за Чочев откакто той означи 4 гола при започване на месеца в успеха с 5:2 над Ботев Враца. През целия месец август халфът остана движеща мощ на отбора на Любо Пенев. Той вкара единственото попадение в успеха против Арда с 1:0 и означи по един гол и на Локомотив София и Берое.

" Наградата е с помощта на моите съотборници. Чувствам се добре физически и душевен, може би след загубата от Ботев малко се скапе настроението ", съобщи голмайсторът в efbet Лига.

" Това си е преценка на националния селекционер. Аз почитам неговото решение, тъй като въпреки всичко той гледа всички мачове и би трябвало да избере единствено 25-26 играча. Така е решил, радващото е че в нашия тим имаме трима национали, което демонстрира, че работим в вярна посока. Аз ще не преставам да се старая да играя и да се представям добре и следващия път да бъда извикан. Мисля, че всеки футболист се надява да бъде извикан, не съм отчаян "

" Ради Кирилов към този момент взима присъединяване в мачовете, ние се познаваме от доста време. Сердюк може да ни помогне, уповавам се, че те двамата ще вдигнат класата на тима ", разяснява той новите попълнения в тима.

" Две неприятни загуби, които мисля, че можеше да избегнем, само че ние не се представихме както би трябвало. Аз не се усещам като най-хубавият, за мен е радващо, че моя треньор го споделя. Искам да оправдая доверието, което той ми разпорежда. Вече кой е най-хубавият, би трябвало да преценяват други ", приключи Ивайло Чочев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР